Nelly.com

måndag 21 december 2009

Julklappshandel.

I dag var vi två ute tillsammans för första gången sen i fredags. Sibbelin kände sej mycket bättre i sitt onda knä och med nyinhandlade isdubbar vågade han sej ut. Vi skulle egentligen hämta en sorts medicin på Apoteket, men det blev en runda ut till Väla Köpcentrum också.

Sibbelin körde och jag följde med. Det var så, att vi hade några frågor om våra mobilabbonemang hos Telenor. De har en butik där ute och faktiskt var det ingen kö där. De serverade glögg med russin och mandel. Det smakade gott för gratis är ju bäst!  Nåväl, vi fick våra svar och fortsatte sen ut i Centret.

Vi skulle inte ha åkt dit. Barnen har ju jullov nu och det var massvis med folk där. Man kunde se på människornas blickar att de hade skrämda ögon och att de hastade som bara den, för att hinna med allt. Helst skulle man ju också bli först i nästa kö.  

Om vi hade tänkt oss för hade vi aldrig åkt dit. Vi är ju "pensionister" och tänker ju inte så ofta på skollov och dylikt. Men vi blev kaffesugna och satte oss vid vårt stamlokus. Sibbelin beställde rostade mackor och kaffe till oss. Det var rejäla grejor må jag säga. Vi kommer inte att orka med en middag ikväll, utan det får bli nåt litet smått.  

 Så här fina koppar har vi inte hemma, men de passar ju i juletider.

Inga kommentarer: