Nelly.com

söndag 27 januari 2013

Ny resa bokad i maj.

Idag har vi preliminärbokat en resa till Side med Ving. Vi ska bo på samma hotell som för två år sen, nämligen Dogan. Då var det ett All Inclusive Hotell, men de har byggt om det sen sist, till något som kallas för Sunpreme Dogan Side Beach. Nu har vi beställt  med enbart frukosten inräknad. Vi ska resa den 25 maj, så om inte nåt annat inträffar, så kommer vi att vara med om den så omtalade Sidefesten, som Fenixmona är med om att ordna.
Här kan du se de berömda utflyktsbåtarna, som nästan liknar piratskepp.
Är de verkligen så slarviga, turkarna, att deras bilar hamnar på taket på en byggnad alldeles intill hotell Dogan? Den står där i alla fall.
Vi har inte handlat här, men jag misstänker att man kanske kan prata till och med svenska där.
Här syns vännen Fenixmona, eller Sidemona, som vi brukar kalla henne till vardags. (Vi känner mer än en Mona). Det ska bli kul att träffas där nere. Men som sagt: Om inget oförutsett inträffar.

Vill du se och läsa om vår föregående Sideresa, så kan du klicka HÄR. Det ligger 62 olika bilder i Reseguiden, som du kan klicka dig fram till.

Välkommen till min sida. Skriv gärna en kommentar så blir jag så glad. Gilla

5 kommentarer:

Jenny Linde Wiberg sa...

Hej!
Vi har också bokat in en resa i maj till Dogan Hotel. Vi åker ner den 28 maj så vi lär väl ses på hotellet och/eller på Sidefesten.
Har tidigare bott på Side Resort och Risus hotell ett flertal gånger, men nu prövar vi ett nytt hotell. Detta blir vår 17 resa till Side.
Vi ses!

Fenixmonas sa...

Å´så himla skoj Gilla! Jag tror att ni kommer att gilla Dogan i den nya tappningen, jag har hört så mycket fint om verksamheten sen det gjordes om! Ser verkligen fram emot att få se er båda på Sidefesten!! Massa kramar!!!

ansepanse sa...

vad roligt, jag följer ju Fenixmonas blogg också :) jätteroligt
kramar

Fenixmonas sa...

Bosse blev också glad och hälsar så gott till er bägge! kramiz

Gilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.