Nelly.com

måndag 30 september 2013

LITE MER OM VÅR KOSRESA I ÅR.

Det hände några kul saker på resan. Redan när vi satte oss på planet, så satt det en bekant i stolen tvärs över gången. Vi hade träffat henne hemma hos Sibbes dotter för ett tag sen. Hon hade sällskap med en annan tjej. De skulle inte till Kos utan skulle fortsätta till en annan ö. Men hemresan skulle de göra från Kos samtidigt som vi med samma plan till Köpenhamn..

En annan festlig sak hände oss också. Vi var på en taverna "Mummys Cooking" en av de sista dagarna vi hade kvar av semestern. Vi sidan om oss kom det att sitta ett sällskap på fem personer. Närmast mej satt en rumänsk tjej, som hette Joanna.
Vid sidan om henne satt hennes kille, Juan Carlos Casanova, från Venezuela. Vid bordsändan satt hans Mamma Lelli Casanova från Venezuela naturligtvis.
På deras motsatta sida av bordet satt Juan Carlos från Venezuela också med sin fru Malin Andersen från Danmark. De två sista var på bröllopsresa med sina vänner. De flesta jobbade på SAS som flygvärdinnor och pursers. Ovanpå allt skulle de med på samma plan till Köpenhamn som vi.
Hela sällskapet växlade mellan spanska, danska, engelska och till och med lite svenska. De förklarade det med att man pratar så mycket med varandra och med kunderna ombord, att det blev naturligt att lära sej flera språk.

Så när vi kom ombord, så satt vi allihopa intill varandra på flyget. Både de två helsingborgstjejerna och SASsällskapet. Rätt lustigt.

Dessutom hade vi beställt en taxi, som skulle vänta på oss på Kastrup, så de två helsingborgarna fick åka med och dela på kostnaderna för den. Det var bra för både dem och oss, för de hade fått ta sej med tåg mitt i natten till Helsingör och sen färja till Helsingborg. De kom alltså hem mycket fortare än vad de hade räknat med.

Välkommen till min sida. Skriv gärna en kommentar så blir jag så glad. Gilla

1 kommentar:

ansepanse sa...

mm, det trevliga med resor är ju också att man träffar på härliga människor, vad bra att ni kunde dela på taxin hem
Sv: jo, klimatet är ju ett annat därnere så katterna behöver ju inte frysa och fint att de får mat av snälla människor
kramar