Nelly.com

lördag 28 november 2009

Idolerna på TV4

Som du kanske såg, så har vi kollat Idol ikväll. Jag vill bara berätta att det var mina favoriter Tove och Erik, som gick vidare utan vidare omröstning. Sen tyckte jag bäst om Mariette, men så blev det ju inte. Det var lite för mycket rock för mej ikväll. Men så är det ju idag.


Makens äldsta Barnbarns Barn var med sin Pappa nere i Malmö igår kväll och såg på genrepet och då vann de två biljetter till backstage där. Då fick hon ta med sig en kompis istället, för Pappa stannade hemma. Smacka om tur!


Emellan Idolprogrammen tittade vi på Skavlan, som vi spelade in. Han är så fantastiskt bra. Vilka gäster!

Man talade om när kvinnor blir tillsammans med yngre män i samband med att Mats Sundin ishockeyspelaren berättade att hans hustru var rätt mycket yngre än han själv.

Unni Drugge var rolig, när hon sa: "När kroppsvätskorna flödar torkar intellektet ut." Hon menade, att det inte är bra att till exempel bo samman för länge. Sen yttrade hon det här: "När man söker sej till jämnåriga, så har de blivit gubbsjuka".

Margot Wallström berättade att hon hade suttit mitt emot Putin i nåt sammanhang och sa att han ville inte skriva på sin namnteckning på nåt föredrag de hade.

Men hon frågade om han inte kunde ge henne en autograf till sitt barn, för han var med och tränade karate. Putin har svart bälte i karate och han gick och hämtade sin karatedräkt och skrev sin autograf på den och gav henne.


Dagens foto kommer som vanligt. Gissa vad det är!

Vi tar ett till:

Inga kommentarer: