Nelly.com

torsdag 4 februari 2010

Avresdagen idag.

Idag var det den dan vi skulle ha rest till Grand Canaria och Las Palmas för en uppfriskande semester. Men för dej, som inte har sett det i min blogg tidigare, kan jag ju säga, att Sibbelin, Maken, fick akut ont i sitt knä, där han har artros. Så vi blev tvungna att säga upp resan.

Vi fick tillbaka alla utgifter, eftersom vi har en fullgod reseförsäkring i vår hemförsäkring. Först fick vi en summa av Reseföretaget, med avdrag för vissa kostnader. Så ställde försäkringsbolaget upp med resten.

Men just i dessa dagar, kan vi ju nästan tacka för att vi inte skulle ha rest idag, eftersom det har varit snökaos i Skåne. Så både bussar och tåg har varit inställda eller starkt försenade.

Vi brukar resa över till Helsingör med färja och sen ta tåget till Kastrup. Men med vetskap om hur danskarna sköter snöröjning, så kan vi säkert bara vara glada att vi inte kommit iväg. Vi har varit med om besvärligheter förr på grund av snöhinder.

Sen vill jag än en gång berätta vad Noack har haft för sej. När Matte var ute och gick med honom i förra veckan och gick utefter strandpromenaden i Helsingborg, så hoppade Noack i vattnet och badade trots köldgrader och is i vattnet. Sån är han!

Dagens Citat:

Varje samhälle kan moraliskt bedömas efter hur det ser på främlingar.

Günter Wallraff.

Inga kommentarer: