Nelly.com

fredag 25 december 2009

Jag glömde ju..............

Jag glömde ju att berätta om gårdagens gulliga gäst Noack. Matte, Husse, och Husses Lillebror kom och avlämnade Noack hos oss och då fick han sin julklapp, nya "tuggsticks" som vi kallar dom. De var extra tjocka, så det tar längre tid att tugga sönder dom. De mänskliga varelserna fick inte gå ut med julen, utan fick varsitt glas med Julmust. Det verkar kanske lite snålt, men de skulle bort på en julmiddag och vi hade inget annat lämpligt klart.

Vi fick hemmagjort godis till julklapp av Matte. Det var saffransskorpor och en slags chokladpraliner. Det smakade jättegott.

Noack fick sin egen mat uppblandad med kycklingbröst och köttbullar strax innan vi själva högg in på julbordet, som vi inte serverade så mycket av, för vi vet att man blir bara så himla däst. Att Noack fick sån mat var ju för att det var Julafton och han skulle väl också få smörja kråset ordentligt.

När vi sen gick ut och rastade honom var det nästan snöfritt ute, så bilden här ovanför gör inte rättvisa om hur det såg ut då. Nu ser det ännu sämre ut, nästan ingen snö alls kvar och det droppar från taken och regnar ute. Trist avslutning på julen här.

Så småningom kom dom och avhämtade gosingen och då satt vi framför TVn och tittade på en underbar film som hette Tro, hopp och kärlek med bland andra Ben Stiller. Filmen handlade om en judisk rabbi (Ben Stiller) och en katolsk präst (Edward Norton), som båda blev kära i en vacker flicka, som de hade varit ungdomskompisar med. Det var en fantastisk kärlekshistoria.

Sibbelin fick rusa ner i trappan (åka ner med hissen) för att släppa in Matte. Noack kände på sej att hon kom och rusade ner för trapporna och stod och skällde, för Matte stod utanför och kom inte in genom porten. Han har på nåt sätt ett sjätte sinne, när det gäller henne. Sen var det Godnatt efter en innehållsrik Julafton för oss.

Inga kommentarer: