Nelly.com

onsdag 2 december 2009

Lite nostalgi och "nyheter".

Vi är inte speciellt intresserade av att gå på bio, för ingen av oss tycker om, att folk sitter och äter popcorn och pratar under filmerna. Så vi har inte varit på bio på rätt länge. Vi har haft tråkiga erfarenheter på bio. Men filmerna vill man ju se och idag var vi och inhandlade två för oss nya filmer, som vi inte hade sett. Den ena är filmen Änglar och Demoner med Tom Hanks i huvudrollen som Robert Langdon. Vi har alltså läst boken, som skrevs av Dan Brown och tyckte att den var spännande och bra. Nu återstår alltså att se om filmen är lika bra.

Flickan som lekte med elden blev nästa film vi köpte. Den är ju inspirerad av boken med samma namn av Stieg Larsson. Vi har läst alla tre böckerna och sett den första filmen. Noomi Rapache var där absolut sådan, som vi hade fått för oss att hon skulle se ut. Hon var också Lisbet Salander mitt i prick. Så har vi ju den fine skådespelaren Michael Nyqvist i rollen som journalisten Michael Blomkvist. De båda filmerna ska bli spännande att se. De är ju båda inriktade på spänning.

Tillbaka till Eden. Kommer du ihåg den fantastiska serien? Den satt man ju som klistrad framför TVn för och har också önskat få se en repris av den. Den var ju rena kultserien framför andra och visades på 80-talet. Men nu finns den som DVD alltså. Vi kommer nog att sitta lika klistrade nu som förr.

På omslaget står det SKÖNHET GIRIGHET HÄMND DÖD Arvtagerskan Stephanie Harper har allt. Hon är vacker, rik och lyckligt gift tror hon. I själva verket har hennes älskade make, tennisstjärnan Greg Marsden, en hemlig affär med Stephanies bästa vänninna och planerar att brutalt röja sin fru ur vägen....

Ja, nu kan du förstå, att vi har fullt upp, när det är dåligt väder.

Fridens liljor.

Inga kommentarer: