Nelly.com

lördag 13 mars 2010

En snabbis

Nu är det verkligen dags att krypa till sängs. I dag har vi haft Noack hos oss igen. Han har varit hur kelen som helst hela dagen. När det var dags att gå ut vid ½8 -tiden, så kom vi bara på en liten runda utanför där vi bor. Han kissade vad han skulle. Jag hade förväntat mej en längre promenad. Men icke sa nicke!

Här var han lite yngre.

Han vände själv på klacken och begav sej hemåt mot där vi bor. Jag försökte få honom med mej, men nej! Han hade varit ute ett par timmar i eftermiddags med Matte. De hade gått en runda på ett par timmer. När de gick längs efter kusten vid Sundet sprang han i och upp ur vattnet flera gånger. Vi har ändå bara kring nollan och hur kallt vattnet är vet jag ju inte. Så han har badat flera gånger idag. Det betydde ju, att han var jättetrött och ville sova igen.

Matte ringde och berättade att hon var färdig på jobbet, så hon kunde hämta honom. Det var Morfar, som pratade med henne. Noack måste vara synsk eller så, för resten av tiden innan Matte kom, så gick han och ställde sej framför ytterdörren och väntade. Kom tillbaka till oss där vi satt och tittade på TVn och ville ha kel massor av gånger.

När hon sen kom blev han ju naturligtvis mycket glad, men hade inte bråttom då längre att gå hem. Men det blev ju nån blöt godnattpuss till mej i alla fall. Han brukar bara pussa Matte annars.

Ja TVn ja! skandal att Willy gick vidare! Helt sanslöst orättvist!

Dagens citat:

Ingen kan få dig underlägsen utan ditt eget samtycke.

Eleanor Roosevelt.

Inga kommentarer: