Nelly.com

onsdag 31 mars 2010

Nu blir det strax Natti, Natti!

Ja, nu var det en tisdag igen. Vi tog oss en runda till Väla Köpcentrum, för att köpa sillfiléer. Man kunde få fina sillfiléer för bara 20 kronor kilot på Coop Extra. Det blev två kilo. När vi gick därifrån kom vi förbi deras kakdisk vid utgången. Där kunde vi inte låta bli utan köpte varsin Budapestare.

Nog ser de goda ut. Detta är bara en tjuvkik, för vi vet inte än, eftersom vi blev sugna på lunch. Vi beställde varsin lasagne.

Det här smakade verkligen gott. Man kunde inte ha gjort den bättre hemma. Vi fick så stora portioner, så när vi kom hem orkade vi inte att smaka på bakelserna. De står i kylskåpet till i morgon. Den som spar han har.

I kväll tittade vi på Mästarnas  Mästare. Båda hejade vi på Louise Karlsson, men tyvärr fick hon ju känning av sitt stresshjärta och fastän hon blev först i den sista tävlingen, kunde hon inte få ner sin puls lika fort som killarna.

Nu blev det ju boxaren Arman Kranc, som vann och brottaren Tomas Johansson blev tvåa och simmerskan Louis kom trea. Man måste ändå säga att det var strongt av de tre att gå så långt i tävlingen.

Nu ligger Noack vid mina fötter och väntar på Matte. Han hörde hur telefonen ringde tidigare och då tror han att hon kommer. Han har stått vid ytterdörren och väntat också. Bilden är från förra veckan då han träffade på en kompis.

Dagens Citat:

Ingen poet har någonsin beskrivit naturen friare än en advokat beskriver sanningen.

Jean Giraudoux

Inga kommentarer: