Nelly.com

söndag 21 mars 2010

Långsam söndag.

Ja, så var festen slut för den här gången. Vi var nog lite trötta idag, så det blev inte så mycket gjort. Jag tog några foton i går, som inte kom med i bloggen då. Det är en orkidé, som jag själv har drivit upp av ett skott från en gammal. Den blommar så vackert nu, så här kommer den.

Den står alltså i vårt nyputsade fönster och gonar sig. Observera ordentligt ordet Nyputsade. Så fint har det inte varit på evigheter, men efterson solen skiner ibland, så har man blivit varse, att det var nödvändigt att få se ut genom fönstret ordentligt. Vårstädning kallas det för. (Det är bra att bjuda hem folk ibland, för då blir det städat ordentligt).

Här ser du en av blommorna i närbild.

Här ett par stycken till. Det är faktiskt flera knoppar på stängeln, så för tillfället ser det ut att komma ytterligare två blommor, mot de två, som redan har vissnat och de fyra som blommar för fulla muggar nu. Jag känner mej nästan som en professionell orkidéodlare.

En gång i tiden när det var populärt med la Lambada, var vi två fena på att dansa den. Titta, lyssna och njut!

Vi var på semester i Puerto de la Cruz på Tenerife och hade ett älsklingsställe dit vi brukade gå att dansa och ta en drink. När vi gick upp och dansade la Lambada första gången där, så var det redan folk uppe och dansade. Alla flyttade sej, så vi blev ensamma kvar på dansgolvet. Vi fick applåder och så stod det varsin extra drink på vårt bord när vi kom tillbaka.

Nästa gång vi kom dit, så började man spela den redan när vi stod i dörren. Det skulle just se snyggt ut nu, när Sibbelin har sitt onda knä, som ändå har blivit mycket bättre. Det blev nog allt för idag och jag önskar min läsare en god ny vecka!

Dagens citat:

Modigast är den som vågar visa sig som man är.

John Lancaster Spalding.

Inga kommentarer: