Nelly.com

måndag 19 april 2010

Resfeber.

Arlanda kan öppna i morgon skriver Aftonbladet. Skönt om det blir av, eftersom vi är lite oroliga, att saker och ting kan bli så tokigt, att vi får ställa in vår andra resa för i år också. Jag hoppas bara att vulkanen slutar att spy ut gaser och aska över hela Europa och det snabbt.  Askmolnet följs på webben, så man kan se hur det ser ut. Luftrummet kan komma att öppnas enligt rapporterna.

Skönt för oss i så fall för vi ska ju resa till Cypern i maj, så om det inte slutar nu, så ligger vår resa i farozonen.

Vi ska bo vid Fig Tree Bay som syns en bit ovanför Agia Napa. Det blir första gången på den ön. Så det ska bli spännande att få se, vad den kan erbjuda.

Bilderna har jag lånat från nätet. Så här tjusigt ska det se ut med vattnet har jag hört och sett på andra bilder.  För säkerhets skull har vi inköpt en fin guidebok om Cypern.

Vi har en motsvarande sådan guidebok om Barcelona också, så vi vet hur bra de är. Det är viktigt tycker vi, att veta så mycket som möjligt om sitt nya resmål. Det finns en massa på nätet att Googla om också, förutom resföretagens egna guider. Nu blir det strax sängläge, så jag säger natti natti.

Dagens Citat:

Vi bör glädjas oss åt det vi har utan att göra jämförelser.

Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Lucius Seneca.

Inga kommentarer: