Nelly.com

måndag 11 januari 2010

En helt vanlig måndag.

 Mosterland. SvenskaSaab Läggs ner.
Pilot vägrade ta plantat ombord på sitt plan. Detta händer i . Vart är vi på väg?

Både igår och idag har Sibbelin kunnat följa oss ut på rätt långa promenader. Det har ju varit halt, så han har inte vågat. Nu kan man välja rena gångbanor igen. Idag var vi ute i över två timmar. Han är så lycklig över att få se Noack hoppa och skutta omkring i snön. Så lycklig, att han fotograferade flera gånger, när Noack mötte Bosse.

Just så heter det lilla lurviga stycket. Matte och vi stod och pratade med varann rätt länge, för vovvarna ville inte gå ifrån varandra.

Som vanligt lade sej Noack platt på marken, när de träffades, för att visa: "Jag är inte stor, jag är inte farlig." Men så blev han lekfull och hoppade kvickt upp och låtsades angripa Bosse. Det brydde sej inte Bosse om. Han tyckte också att det var kul att busa.

Här står jag och förmanar Noack att inte skälla så högt. Så småningom sa vi farväl till varandra och gick vidare, medans vovvarna drog i kopplen och såg efter varandra. Dom ville då absolut inte skiljas åt. Sen gick vi och handlade hem lite medan Noack stod bunden utanför Hemköp. Väl hemkomna smakade det gott med kaffe och nyinköpta kakor.


Dagens Citat: "Det bästa med att vara gift med en arkeolog, det är att han blir mer och mer intresserad av dej, ju äldre du blir." Juhak.

Inga kommentarer: