Nelly.com

fredag 22 januari 2010

Ingen vovve idag!!!!

I förmiddags följde jag Sibbelin till lasarettet. Vi satte oss i väntrummet, sen han hade registrerat sej och lämnat sin remiss. De har nämnligen typ Drop In, så man kan komma till under dagen också. Det tog ungefär en timma så var saken klar.

Nu får vi bara vänta på resultatet, som ska komma om kanske en vecka. Det är ju bara det, att vår doktor har själv fått en ny höftled eller kula. Vi vet inte riktigt. Han kommer i alla fall inte tillbaka, förrän i februari. Men hans fru arbetar också på deras mottagning, så vi kanske kan få svaret av henne. Vad resultatet blir operation eller inte har vi alltså ingen aning om.

Trots detta sitter Sibbelin och tittar i reskataloger och i datorn om nya resor. Vi fick ju ställa in vår resa i februari för hans onda knä. Pengarna har vi fått tillbaka från Fritidsresor, men försäkringsbolaget har inte så himla bråttom. Det gäller inte om man skulle bli sen med betalningen förstås. Då ska de ha pengarna på studs. Det är alltså så, att vi har en extra resförsäkring i vår hemförsäkring.

Igår kväll var jag ju ute med Noack. Matte kom hit med honom. Han blev lika glad, när vi öppnade, som när Matte och Husse kom hem. Det säger väl lite om att vi är hans kompisar också.

Han fick ligga över hos oss också, så Matte kom och hämtade honom i morse. Han hörde, att det var hon som ringde på dörren och blev nästan galen och skällde som en tosing. (Det där var skånska och betyder att man är tokig).

Sen när de kom ner på gatan tittade han upp mot vår balkong och skällde ett par gånger, innan han följde med Matte hem.

Ja, Sibbelin tittade ju efter nya resor, men jag tar en gammal istället. Titta här på vår resa till Puerto de la Cruz 2006, när vi var där och firade Sibbelins födelsedag. Klicka på bilden! Sen kan du klicka på arken längst till höger efter högtalaren.

Dagens Citat:

Den som inte är beredd att förlåta andra förstör den bro han en gång själv måste gå över. Francis Bacon.

Inga kommentarer: