Nelly.com

fredag 29 januari 2010

Noack fyller tre år idag.

Inte har det blivit mycket bättre med våra förkylningar. Men jag lovar att det blir det sista jag skriver om det här problemet. Jag kan bara inte förstå, hur en människa, som arbetar inom vården, kan gå på ett "barnkalas", när man vet om och genast talar om att man är ordentligt förkyld. Vi är flera som har blivit smittade. Nu känner jag mej åtminstone lite bättre.

Se här vad skribenten Stefan Lindqvist skriver i Helsingborgs Dagblad, där han har en krönika varje vecka. Han skriver om både det ena och det andra. Krönikan kallas för Slagskott och han skriver smått cyniska inlägg där. Den här gången kan du läsa och se på film om "Kemiske Ali" och han avslutar sitt inlägg med

"BagdadBob" kanske får rätt till slut.

Det är kanske dags att travestera Woody Allen:

Komedi plus tid är lika med sanningen.

Så var det ju födelsedagsbarnet. Morfar ville att han skulle få riktigt god mat och inte bara sånt han brukar få, alltså mest torrfoder utblandat med lite smått och ovanpå lite yoghurt. Idag blev det lite kokt ris med kokt kycklingfilé och lite lite torrt. Sen blev det glass till efterrätt. Bara lite, för han tål inte mjölk så bra. Men han tycker ju om, när det är kallt. Det ser vi ju, när vi är ute med honom i snön, för då äter han av den jättemycket. Han är ju i alla fall vår älskling.

Dagens Citat:

Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du att tillbringa livet på ett ben.  Kinesiskt Ordspråk.

Inga kommentarer: