Nelly.com

lördag 9 januari 2010

Lite av varje.

I förrgår kväll satte vi ju stopp för Noack i sovrummet. Men det är det inte längre. Vi tyckte så synd om honom (eller var det om mej?) att vi inte kunde sova, så i går kväll satte vi ett par långa stolsdynor mot väggen i stället, så han kunde komma till och sova där han brukar. De hjälpte, för han gick ändå inte ända fram, där han brukade ligga.

På morgonen hade vi 11 grader kallt, när vi två gick ut tidigt. Snön gnistrade mot ögonen och knastrade under fötterna. Noack blev helt som galen och slängde sej i snön och rullade fram och tillbaka hur många gånger som helst och länge. Jag hade gett mycket för att ha haft kameran med mej. Lite senare på dan skulle vi ju gå ut igen och då var kameran med, men då ville han inte rulla runt, fastän jag bad honom.

På kvällen blev det förstås Lets Dance. Det är ett program vi bara älskar. Samtidigt som det pågick spelade vi in en film från 1992, som heter Strictly Ballroom - de förbjudna stegen. Den har vi sett idag och det handlade om en danstävling i Australien. Det var fantastiska dansare och otroligt fina kläder i filmen. Den handlar om en pojke, Scott, som tävlingsdansar och hittar en ny partner, den "fula ankungen" Fran och tillsammans lär de sej olika danssteg, som inte är tillåtna enligt tävlingen Pan Pacific Grand Prix. Men de får ändå dansa tillsammans till publiken stora förtjusning.

Är det någon som har missat Stjärnorna på slottet? Inte vi i alla fall. Idag var det Meg Westergrens tur att ordna dagen. Det här programmet blir bara bättre och bättre. Man skrattade och nästan grät om vartannat. Glöm inte att se reprisen om du inte har sett programmet.

Så kommer det en Ranelidare för den här veckan: "Att leva är att simma från stranden jag till stranden du i havet vi."

 

Inga kommentarer: